Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında başarılı bir performans ortaya koyan; ancak ligin ikinci yarısnda arka arkaya 3 yenilgi alan Kasımpaşa’da flaş bir gelişme yaşandı. Kasımpaşa’nın Mısırlı futbolcuyu Trezeguet, isyan bayrağını çekti.

Teknik direktörlüğünü Mustafa Denizli’nin yaptığı Kasımpaşa'da arka arkaya alınan 3 mağlubiyetin ardından Mısırlı futbolcu Trezeguet'nin isyanı konuşuluyor.

"G.SARAY İÇİN BEN DE Mİ TÜKÜRÜP CEZA ALSAYDIM!"

Mbaye Diagne'nin satılmasının ardından isyan bayrağını çeken 24 yaşındaki futbolcu, "Hiçbir oyuncuyu satmayacağız diye demeç verdiniz; sonra da Mbaye'nin transferine izin verdiniz. Benim transferimi neden engellediniz. Oyuncu vermeyeceğiz diyorsunuz, benim için gelen teklifleri geri çeviriyorsunuz, sonra Mbaye'nin Galatasaray'a transferine onay veriyorsunuz; transferimi gerçekleştirmek için ben de mi rakibe tükürüp ceza alsaydım!" dediği öğrenildi.

KASIMPAŞA SIKI ÖNLEMLER ALDI

Beklenmedik sonuçların yarattığı çöküntü ve Trezeguet'nin şoke eden bu çıkışı üzerine, Kasımpaşa sıkı önlemler aldı. Basına yapılacak açıklamaları maçlarla sınırlayan yönetim, ayrıca tesislere giriş çıkışları da eskisine oranla çok daha sıkı bir denetime tabii tutuyor.

MENAJERİ: "TREZEGUET MUTLU DEĞİL"

Oyuncunun satış yetkisine sahip olan FIFA menajeri William D'Avila Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Trezeguet mutlu değil, ailesi de kendisi de artık bir değişikliğin olması gerektiğine inanıyorlar. Elimizde çok ciddi teklifler var. Kasımpaşa 'evet' derse transfer olacak" demişti.