Menajer William D’Avila İstanbul’a geldi. Başkan Mustafa Cengiz’in karşısına çıktı. Ortalığı karıştırdı. Kendisini kovan Ahmed Musa’nın transfer edilmemesi için elinden geleni yaptı.

ONYEKURU, KALU, NİANGBO, TREZEGUET

Onyekuru için sonuna kadar zorlama tavsiyesinde bulundu. Onyekuru’nun transferinde neredeyse oyuncu kadar danışmanlık ücreti olan Fransız menajer, Nijeryalı oyuncunun Galatasaray’ı tanıdığını Fenerbahçe’ye kaptırılmasının büyük hata olacağını iddia etti. Onyekuru olmazsa, Samuel Kalu ya da Anderson Niangbo’nun Galatasaray’a gelmek için hazır olduklarından bahsetti. West Ham maçından sonra Aston Villa’da kadro dışı bırakılan Trezeguet’yi de getirebileceğini aktardı.

EMRE AKBABA'YA 1 MİLYON EURO

Sakatlık sürecini atlatan ve takımla antrenmanlara başlayan Emre Akbaba ile yeni sözleşme görüşmelerinin ilkini gerçekleştiren sarı-kırmızılı yönetim, Akbaba ile 1 milyon euroluk sözleşme üzerinden görüşme gerçekleştirecek.

Galatasaray'dan net 1.75 milyon euro maaş alan ve bu maaşında %15 indirime giden Akbaba ile 2 yıllık daha sözleşme yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, milli futbolcunun maaşını 1 milyon euroya çekmesini talep edecek.

(Sporx)