Milli ara Galatasaray’a ilaç gibi geldi ve Roberto Mancini yönetimindeki sarı-kırmızılı takım hem lig hem Avrupa’da çıkışa geçti. TT Arena’da önce Karabük’ü, sonra Kopenhag’ı dize getiren Cimbom, yarın deplasmanda Kayseri ile kapışacak. Hafta başında belinden ameliyat olacak Hamit, sakatlıkları süren Hakan Balta ile Gökhan Zan kadroda olmayacak.

GOLCÜLER Mİ FORMDAKİLER Mİ?

Kopenhag maçına 8 yabancıyla başlayan, ikinci yarıda Amrabat’ı oyuna sokan Mancini, ilk 11’inde mecburen değişikliğe gidecek. 6+0+4 sınırı yüzünden Amrabat ve Riera ile birlikte 2 yabancı daha kesik yiyecek. 3-1 biten Kopenhag maçında golleri atan Melo, Sneijder ve Drogba mı, iyi bir futbol ortaya koyan Eboue, Chedjou, Dany, Bruma ve Muslera mı tribüne çıkacak, merak konusu.

SNEIJDER-DROGBA KENARA MI?

Yedek kaleciler Eray, Ufuk ve Aykut’u yeterli görmeyen İtalyan hocanın, Muslera’dan vazgeçmemesi bekleniyor. Keza Kopenhag maçında kas ağrısı nüksetmesin diye oyundan aldığı Melo’nun da forması garanti gözüküyor.

Muslera ve Melo dışında yarın görev yapacak 4 yabancı, Kayseri kafilesi açıklandığında ortaya çıkacak. Sneijder-Drogba gibi yıldızlar dinlendirilebilir. Eboue’nin yerine Sabri beke geçebilir.