Galatasaray formasıyla ilk lig maçına Kayserispor karşısında çıkan ve attığı iki golle yıldızlaşan Bafetimbi Gomis'ten çok iddialı açıklamalar geldi... Sarı-Kırmızılı taraftarlara övgüler yağdıran Fransız forvet, "Kayseri maçında tribünde boşluklar olmasına rağmen atmosfer ilanılmazdı. Eğer stat dolarsa benim de performansım yükselir. Belki 4 gol bile atabilirim" diye konuştu. Gomisİstanbul'a geldiğinde taraftarların ne kadar ateşli olduğunu anladığını belirterek, "Gerçekten inanılmazlar" ifadesini kullandı.

FUTBOLDA DÜN YOK, İLERİYE BAKMALIYIZ
Takımın çok iyi bir hava yakaladığını ve Kayserispor önünde bunu sahaya yansıttıklarını da söyleyen Gomis, "Östersunds maçları bizi gerçekten çok üzdü. Fakat futbolda dün yok, hep ileriye bakmak lazım. Biz de böyle yaptık ve takım olarak ayağa kalktık. Henüz kimse yüzde 100 kapasitesiyle oynamıyor. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum" dedi.

TARAFTARI KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI
İlk lig maçında rakip ağları iki kez havalandıran  performansının yanı sıra gol sevinçleriyle de taraftarları kendisine hayran bıraktı.