Galatasaray’ın stad isim hakkı ve forma reklamı için aynı şirketle anlaştığı ifade edildi. İddiaya göre Doha merkezli gayrimenkul şirketi Barwa, Galatasaray’ın formasında yer alacak. Ayrıca stadın ismi de Barwa Park olarak değiştirilecek. Ancak Katarlı şirket stadın "Barwa Park Ali Sami Yen Spor Kompleksi" olarak kullanılmasına engel olmadı. Gayrimenkul geliştirme ve ilgili finansal hizmetlerinde faaliyet gösteren Katar'ın en büyük gayrimenkul grubu olan Barwa, aynı zamanda İspanyol motor sporları Addax Takımı'nın da sponsoru.

5 YILDA 60 MİLYON DOLAR

Galatasaray’ın Barwa ile yapacağı anlaşma kapsamında yılda 12 milyon dolar’dan 5 yılda 60 milyon dolar’lık bir parayı kasasına dahil edeceği öğrenildi. Böylece iki tarafın karşılıklı olarak anlaşması durumunda sonraki 5 yılda da anlaşmanın devam edeceği bildirildi.

Barwa Grup’un Galatasaray’ın Riva’da yaptırdığı villalar ve ilerleyen dönemde Florya’da yapması planladığı gayrı menkul yatırımı için de çalışma yapacağı gelen bilgiler arasında.

MAĞAZACILIK A.Ş'NİN BAŞINA TARHAN TELLİ GELDİ

Galatasaray 'da yeni yönetim çalışmalarına hızlı başladı. Mağazacılık ve Store'lar konusunda atılım yapmak isteyen Elmas ve kurmayları Mağazacılık A.Ş'nin başına Tarhan Telli'yi getirdi. Telli yaptığı kısa açıklamada ekip olarak görevi üstlendiklerini belirtti.

Tarhan Telli ilk açıklamasını twitter hesabından bu şekilde yaptı;

"Galatasaray Mağazacılık A.Ş. Galatasaray topluluğu isim haklarını tescil etmek, Galatasaray markası ile üretim yaparak, tüm dünyada GSStore adı altında mağazalar açmak, bayilik ve yetkili satıcılıklar vererek mağaza zinciri oluşturmak üzere faaliyete geçmiştir.

(Fotomaç)