Galatasaray'da Terim, Mancini derken işler karıştı. Sarı-kırmızılılar önümüzdeki sezon için hoca arayışlarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Mainz'ın hocası Thomas Tuchel ile ner konuda anlaşan, hatta KAP'a bildirmek için son telefonun bekleyen Galatasaray, Alman çalıştırıcının dün akşam "Bir sene çalışamayacağım" haberiyle adeta yıkıldı. 

Başkan Ünal Aysal hemen yeni isimler üzerine yoğunlaşmaları için Erdal Keser ve Bülent Tulun ikilisine direktif verdi. Ama "Bana Martin Jol veya Dick Advocaat gibi artık heyecanı kalmamış isimler getirmeyin" demeyi de ihmal etmedi. 

Şimdi Galatasaray Almanya-ABD maçını bekliyor. Bu karşılaşmadan çıkacak sonuca göre Joachim Löw ya da Jürgen Klinsmann için girişimde bulunacaklar. Başkan Löw'ü birinci sırada istiyor ama bu transferin gerçekleşme ihtimali oldukça düşük. Diğer alternatif Klinsmann ise uzun süredir Amerika'da yaşıyor ve Türkiye'ye zihniyet olarak oldukça uzak...

Diğer iki alternatif ise daha Türkiye'ye yakın Akdenizli isimler. İtalyan Luciano Spaletti ve Fransız Zinedine Zidane.. Başkan Aysal bu iki isim üzerinde çalışıyor. Spaletti ile kendisi görüşmek istiyor. Zidane ise geçen haftadan beri başkanın aklındaki isim.. Fakat ondan gelen ilk mesajlar "Ben Real Madrid'de kalacağım" yönünde. 

3puan.com'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal "Tuchel işine oldu gözüyle bakıyorduk. Son anda olumsuz bir duruma geldik. Şimdi 4 adayımız var. Hepsi ile görüşmelere başlayacağız. Galatasaray 7 Temmuz'daki sezon açılışına hocası ve planlarıyla birlikte başlayacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı. 



3 Puan