Süper Lig'de Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor, takımda çözmeleri gereken sorunlar olduğunu söyledi.

Tudor, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Girdikleri pozisyonları değerlendirdiler, biz ise yararlanamadık. 2 gol attılar. Zor bir hafta geçirdik. Hafta içinde geçirilen sakatlıklar oldu, başka sorunlar da oldu. Duran toplarda daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Normalde duran topa 5 ya da en fazla 6 kişiyle gelinir. Buna göre çalışmıştık. Trabzonspor risk alıp 7 kişiyle geldi." dedi.

Tudor, 3 haftadır Galatasaray'ın başında olduğunu ifade ederek, "Galatasaray'da bu yıldan ve geçen seneden gelen sorunlar var. İki haftada hoca gelip sihirli bir değnekle takıma dokunacak ve bütün maçları kazanacak diye düşünenler futbolu bilmiyordur. Kesinlikle çok çalışmamız lazım. Takımımızın bana inanarak görüşlerimi takip etmesi gerekiyor. Kalan maçlarda ligi en iyi yerlerde bitirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Seneye de tabii ki hedefimiz şampiyonluk olacak." diye konuştu.

Igor Tudor, Cavanda'nın stoperde oynamasına ilişkin ise "Defansif olarak sakatlıklardan kaynaklanan bir sorunumuz vardı. Bu nedenle Cavanda'yı stoperde tercih ettik ve kötü oynadığını da düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulundu.