Jutarnji'ye konuşan Hırvat teknik direktör transferler için net ifadeler kullanamayacağını belirtirken hayalindeki isimlerin Brozovic ve Perisic olduğunu ancak bu oyuncuların bedellerini ödeyemeyeceklerini söyledi.

Geldiğinde Sarı-kırmızılı ekibin kondisyon açından çökmüş durumda olduğunu anlatan Tudor, oyuncular arasında da sorunlar olduğunu fark ettiğini belirtti.

Takımın psikolojisinin yerlerde olduğu bir dönemde göreve geldiğinin altını çizen Tudor bir daha sezon ortasında teklif aldığında karar vermek için iki kez düşüneceğini söyledi. Oyuncular arasındaki problemler konusunda detay da veren Tudor, takımda sorun yaşayan 8 ila 10 oyuncu olduğunu, soyunma odasında yaşanmaması gereken olayların meydana geldiğini söyledi.

Daha sonra tecrübeli isimlerle bir araya gelip sorunları çözmeye çalıştığını ifade eden Hırvat hoca, '5-6 futbolcuyu yanıma çağırdım. Ancak değişikliğe hazır olmadıklarını gördüm. Tembelliğe alışmışlar, şaşırdım' dedi.

İlk geldiğinde aldığı kararların Podolski ve Sneijder tarafından beğenilmediğini söyleyen Tudor taraftarlarla arasında bir sorun olmadığnı belirtirken 'Bazı taraftarların kulüp başkanından memnun olmadığını biliyorum" dedi.

Fenerbahçe'in iyi transferler yaptığını, Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu vurgulayan Tudor, Trabzonspor ve Başakşehir'in de yeni sezonda iddialı olacağını söyledi.