Sneijder’in “Kendimi iyi hissediyorum” diyerek forma istemesine karşı çıkan teknik direktör Igor Tudor, “Sana Trabzon’da ihtiyacım olacak. Bu maçta seni riske etmek istemiyorum. Maçın durumuna göre 30 dakika oynamana sıcak bakıyorum” dedi.

Sakatlığı nedeniyle son maçta Galatasaray’ı yalnız bırakan Wesley Sneijder, yapılan eleştirilerin ardından, teknik direktör Igor Tudor ile görüşerek, “Kendimi iyi hissediyorum” diyerek oynamak istedi. Ancak Hırvat çalıştırıcı bu dileğe mesafeli yaklaştı.

Adale sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan yıldız futbolcuyla konuşan Tudor, “Sana Trabzon’da ihtiyacım olacak. Sakatlıktan yeni çıktın ve bu maçta riske etmek istemiyorum. Ancak maçın durumuna göre 30 dakika oynamana sıcak bakıyorum” yanıtını verdiği belirtildi.

Wesley Sneijder’in, Gençlerbirliği maçının kadrosunda olacağı ama karşılaşmanın gidişatına göre sahaya sürülebileceği belirtildi. Tudor’un geçen hafta olduğu gibi Josue ile maça başlama düşüncesinde olduğu bildirildi. Tudor önceki günkü antrenmanda topuğunda ağrı hisseden ve çalışmaya devam edemeyen Chedjou’nun oynamasını istedi.

Kamerunlu stoper dünkü antrenmanda yer alarak hazır bir görüntü çizdi. Chedjou iğneyle de olsa da sahada yer alacak. Sarı-kırmızılılarda dünkü antrenmanda sakatlanan Eren Derdiyok’un yerine en uçta Podolski’yi oynatacak olan Tudor, kanatları ise Rodrigues ve Josue’ye teslim edecek.