Galatasaray'da 2022-23 sezonu öncesi gözden çıkarılan ancak tekrar kadroya alınarak 11'in değişmez ismi olan Sacha Boey bu kez Igor Tudor'un listesine girdi.

OCAK AYINDA BİTİRİLMESİNİ İSTİYOR

Marsilya ile başarılı bir çıkış yapan Hırvat teknik adam Fransız kulübünün yöneticilerinden Ocak ayı transfer döneminde Galatasaraylı oyuncu Sacha Boey'in takıma katılmasını istedi. Eski Galatasaray teknik direktörü Tudor geçtiğimiz haftalarda milli futbolcu Cengiz Ünder ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti.

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

BOEY'İN MAAŞINA ZAM YAPILDI

Rennes'ten transfer edilen ve bonservisine 1 milyon 150 bin Euro ödenen Sacha Boey'in maaşına gösterdiği performans nedeniyle zam yapılmış ve 900 bin Euro'ya yükseltimişti. Boey için ayrıca Real Madrid ve Liverpool'un da transfer için harekete geçeceği gündeme gelmişti.

SERBEST KALMA BEDELİ 15 MİLYON EURO

Galatasaray, Boey ve menajeriyle masaya oturarak genç futbolcunun sözleşmesine 15 milyon Euro civarında bir serbest kalma bedeli koymayı planlıyor.

Sarı-kırmızılılar bu hamleyle birlikte transferin gözdesi olabilecek Boey'in muhtemek transferinde elini güçlendirmek istiyor.

(Skorer / Nevzat Dindar)