Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor golsüz sona eren Fenerbahçe derbisini değerlendirdi ve "Maç 11'e 11 gitse kesinlikle gol bulacağımıza emindim" dedi. 

"Serdar Aziz'in oyundan çıkma nedeni ve bu sistemi değiştirdi mi?" sorusuna "Hafta boyunca bir sistemle hazırlandık. O sistemle maça başladık. İyi de başladık. Serdar'ın sakatlığı bütün planlarımızı değiştirdi. Daha sonra oyuna adaptasyonumuz kısa süreli sekteye uğradı. 2. yarıda bu zamana kadar oynadığımız futbolu, mantaliteyi sahaya sürdük. Önde basan bir Galatasaray vardı. Ancak Belhanda'nın kırmızı kartının ardından planlarımız bir kez daha bozuldu." yanıtını verdi. 

2. yarıda kırmızı karta kadar iyi oynadıkların vurgulayan Hırvat teknik adam, "Maç 11'e 11 giderken bir çok pozisyon bulan Galatasaray vardı. Maç 11'e 11 gitse bir gol bulacağımıza emindim. Fenerbahçe kaliteli bir takım. 1 puan aldık, puan farkını aynı tutmayı başardık. Yine sekiz puan farkla yolumuza devam ediyoruz. Bu maçı bir kenara bırakıp önümüzdeki Trabzonspor maçına odaklanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.