Sarı-kırmızlı ekibin eski oyuncuları arasında yer alan ve şu anda yorumculuk yapan Necati Ateş, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Necati Ateş önemli mesajlar verdi.

İşte Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Antalyaspor-Galatasaray altyapı maçını izleyen Necati Ateş, "Altyapıda bir gelişim görmedim. Bunu söylemek acı verici ama öyle. Eskiden bir iki oyuncu kesin oynar diye konuşuyorduk. Fakat iki takıma da bakınca bugün onu göremiyorum." ifadelerini kullandı

Tudor nerede hamle yapacak iyi bilmesi gerekir

"Tudor için konuşuyorum. Antalyaspor'un 7 tane ilk 11 oyuncusu oynayamıyor. Feghouli'yi oyuna sokamıyorsun. Oyuncu değişikliği yapmadan kurtarıcı olmasını istiyorsun. Zamanlama sorunluydu. Bitime 25 dakika kala Feghouli girmeliydi. Galatasaray maçı kaybedecek pozisyonlar gördü kalesinde. İlk defa oturmuş bir takıma karşı oynayacaktı Galatasaray. Sonuçta Antalyaspor kadrosu oturmuş, iyi bir takım. Hatta önemli eksikleri de var Deniz Kadah, Nasri gibi. Hocanın nerede hamle yapacak onu iyi bilmesi gerekli. Galatasaray'ın sıkıntısı daha tam bir takım olamamak. Geçen sezon en çok yediği gol tip, yan toplardı. Yan toplardan hala gol yiyor. Artık Muslera'nın daha çok çıkıp topları alması lazım."

Selçuk İnan'ın üzerine çok gidiliyor

"Selçuk evet kötü oynayınca tabii ki eleştirilecek. Selçuk İnan'ın üzerine taraftarın çok gitmesini doğru bulmuyorum. Kupalar, şampiyonluk kazanmış bir isimden bahsediyoruz sonuçta. Kötü oynar eleştirilebilir ama abartılı buluyorum. Gomis her topta tehlikeli olabilecek bir oyuncu. Eren'in her zaman hazır olması lazım"