beIN Sports'un konuğu olan Igor Tudor, "Aç oyuncular istiyorum. Geçmişte kazandıkları başarıların önemli olması. Daha fazla kazanmak istesinler. Limitleri olmasın." şeklinde konuştu.

Takımın genel durumundan bahseden Tudor, "Beşiktaş maçını kaybetmeyi hak etmedik. Antalya maçı ve son maç; ilk yarıda çok ilginç şeyler gördüm. Pres, savunma. Yüzde yüz benim istediklerimi yapabilmeleri için fiziksel olarak hazır olmalılar. Kafa olarak hazırlar ama bacakları kabul etmiyor. Oyun anlayışım Capello ve Ancelotti'nin karışımı. Herkes kendisi olmak zorunda. Lider olduğunuzu göstermeniz gerekiyor. Oyuncularım pas atıp durmaya alışmış. Fakat ben pas attıktan sonra koşmalarını istiyorum. Sürekli koşmalılar, sürekli." dedi.

Zekiler ama güçsüzler...

Hücum oyuncularının savunmaya olan katkısını anlatan Hırvat çalıştırıcı, "Podolski, Bruma, Sneijder ve Yasin'in daha fazla savunma yapmak istediğini görüyorum. Benim futbola yaklaşımım, bakış açım farklı. Kendi üzerimde bir baskı oluştururum ben. Artık çok daha farklı bir sistemle oynuyoruz. İyi antrenman yapan ve zeki oyunculara sahibim. Ama istediklerimin yapılması için fiziki olarak çok üst seviyede olmalıyız. Dörtlü savunmada bir bek ileri çıkar ve geride 3 kişi kalır. Onun yerine üçlüyü geride bırakıyorum, diğerleri ilerde oluyor." ifadelerini kullandı.