Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı kırmızılılarda sportif direktör Cenk Ergün, Batefimbi Gomis, Vlad Chiricheș ve Belhanda'nın transferlerinde imza aşamasına geldi.

Batefimbi Gomis her an açıklanabilir

Galatasaray'ın transfer dönemi başında ilk talip olduğu isim olan Batefimbi Gomis'in imzasına kesin gözüyle bakılıyor. 32 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme yapması beklenen sarı kırmızılıların futbolcuya da 3 milyon euro dolaylarında yıllık ücret ödeyeceği konuşuluyor.

İtalyan basını 'Chiricheș' bitti diyor

Yeni sezonda defans hattına direkt oynayacak ve hava toplarında etkili bir ismi almak isteyen Galatasaray, Tudor'un isteği doğrultusunda Napoli'den ayrılacağı konuşulan Vlad Chiricheş'le görüşmelere başladı. Oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan sarı kırmızılıların İtalyan kulübüne de 2.5 milyon euro önerdiği ve haber beklediği belirtiliyor.

Belhanda 'tamam' kulübü ikna edilmeye çalışılıyor

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı bir diğer isim ise Faslı yıldız Belhanda. Sarı kırmızılıların 27 yaşındaki futbolcuyla sözleşme şartlarında el sıkıştığı ancak kulübüyle pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Oyuncu cephesinde her şeyin olumlu olduğu aktarılırken kulübün 7 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim yapmasının beklendiği ifade edildi.