Serhat Ulueren, Antalyaspor ile Galatasaray'ın 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı değerlendirdi.

Hava çok sıcak, üstelik nem %70-80’lere ulaşmış hepsi kabul. Ama G.Saray gibi bu sezon transfere doymayan, kasadan 100 milyon Euro’dan fazla harcamış bir takımın bu kadar etkisiz, silik, pozisyonsuz oynamaya hakkı yok.

34’te Maicon, Belhanda, Rodrigues ve Gomis dörtlüsüyle akıl dolu bir gol bulmuşsun, 2. yarı rakip neredeyse 10 kişiyle üzerine geliyor ve sen farkı artıracağına kalende basit bir gol görüyorsun. Kaçırdığın gol var mı? Hayır. Etkili bir ortan, şutların, kanat organizasyonları var mı? Hayır.

Lig arası hiç yaramamış G.Saray’a. Rakip zaten Eto’o, Nasri kriziyle boğuşmaktan maça motive olamamış ve sarı-kırmızılı ekip son 10 dakika hariç üstünlük kuramadı bu krizdeki Antalya’ya.

'G.SARAY'DA İŞİ YOK'

Aylardır hatta 2 yıldır yazıyorum; G.Saray’da Selçuk İnan’ın işi yok artık diye. Kulübende Feghouli, Eren, Sinan gibi sonucu değiştirebilecek ayakların var ve sen uyuyorsun Tudor.

'TUDOR'UN KAFASI HİÇ ÇALIŞMIYOR'

Kafası hiç çalışmıyor, kendini hiç geliştiremiyor. G.Saray bu kadroyla başarısız olursa tek sorumlusu Tudor’dur. Bunca adam alıyorsun, Euro’ları saçıyorsun ve hala kulübende Ahmet Çalık, Tarık, Koray gibi bitmiş isimler var. Bu iş de bir gariplik yok mu? Ve Tudor’un G.Saray’ı yan top zaaflarına bir türlü çözüm üretemiyor.

'MUSLERA OLMASA...'

Muslera olmasa G.Saray sahadan yenik ayrılırdı. Eto’o’nun golünde Muslera zamanlama hatası yapsa da, defansın, orta sahanın tamamı uyudu. Eto’o topa hamle yapıyor herkes seyrediyor. Peki neden? Eto’o tam bir profesyonel ve kendine çok iyi bakıyor.

'HINCINI ÇİMLERDEN ALIYORSUN'

Sözüm ona Selçuk bu takımın tecrübelilerinden. Son saniyede şans kapına gelip iki frikik yakalıyorsun ve rezil kullanıyorsun, sonra da hıncını çimlerden alıyorsun. Tudor'un kulakları çekilmeli, bu takımın doğru rotasyonlar yapması ve hak edenlere forma verilmesi şart.

Belhanda goldeki katkısı dışında yok, Ndiaye çok kötü ve 62 dakikada sahada kalıyor.

Serdar Aziz’i kırık burunla oynatmak yanlış ve tüm bunları yapan Tudor benim için hep soru işareti olarak kalacak.