Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Beşiktaş derbisinin ilk 11’inde Yasin ile Feghouli arasında bir tercih yapacak. Hırvat hoca, ileri uçta Gomis, forvet arkasında belhanda, bir kanatta Rodrigues, orta sahanın merkezinde Fernando ve Ndiaye, beklerde Mariano ile Linnes, savunmanın göbeğinde Maicon ve Serdar Aziz, kalede de Muslera’ya şans verecek. Ancak hücum hattının diğer kanadında kimin oynayacağı konusunda bir kararsızlık var.


‘Tempoyu kaldırabilir mi’

3 maçlık men cezasının ardından hafta içindeki kupa mücadelesinde Sivas Belediye’ye karşı 45 dakika oynayan Feghouli, fiziksel olarak takım seviyesinin bir hayli gerisindeydi. Yasin ise ligde 1 gol 1 asist, kupada da 2 golle oynayarak hocası Tudor’un gözüne girmeyi başardı. Feghouli’nin derbi temposunu kaldıramama ihtimaline karşın, Yasin maça 11’de başlayabilir.  

Rodrigues’in yeri belirsiz!

Ancak Hırvat teknik adam, Feghouli’yi küstürme ihtimalini de göze almak istemiyor. Bu nedenle iki oyuncunun idman performansını, isteğini ve moral motivasyonunu yakından takip ediyor. Tudor son kararını maç saatine doğru verecek. Feghouli 11’de başlarsa Rodrigues solda, Yasin 11’de başlarsa, Rodrigues sağda oynayacak.

Galatasaray'da son dakika

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Latovlevici ve Tolga Ciğerci, derbi kadrosunda yer almıyor. Sakatlığı devam eden bir diğer isim Denayer’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Belçikalı oyuncu en iyi ihtimalle 21 kişilik kadroya dahil edilecek. Bu futbolcuların tedavisi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam ediyor. (Fanatik)