KURMAYLARI ile 2 haftadır bu derbiye hazırlanan, milli maç arasında sarı-lacivertlilerin tüm maçlarını mercek altına alan Hırvat çalıştırıcı taktik hazırlıklarını neredeyse tamamladı. Ancak Tudor’un bir de takımını mental olarak hazırlamak için planları var... Konya maçı sonrasında herkes izin beklerken Tudor takımı ertesi gün Florya’da istedi. Yenileme idmanı yapılmasını isteyen ve sakatlık yaşanmaması için elinden geleni yapan Tudor’un asıl amacı ise takıma söyleyecekleri idi... 

OYUNCULARINI çevresine toplayan Tudor, herkese derbinin önemini bir kez daha anlatırken kimsenin beklemediği sözlerle devam etti: “Size 1 gün izin veriyorum. Ancak bu izin yatıp dinlenmeniz için değil! Kafanızdaki ne varsa o bir günde çözmeniz için. F.Bahçe maçı şu ana kadar oynadıklarımız içinde bu sezonun en önemli maçı. Bu nedenle ailenizle, sevgilinizle, eşinizle, çocuğunuzla... Kiminle derdiniz varsa onu çözün ve tamamen aklınız futbolda olarak geri dönün. 

‘ŞAMPİYONLUK İÇİN EN ÖNEMLİ SINAV’

F.BAHÇE maçı öncesi herkesin aklı sadece burada olacak. Bizim şampiyonluk yolundaki en önemli sınavımız. Bazı eleştirilere de yanıt vereceğimiz en önemli mücadele olacak.”

BU sözlerin sonrasında Tudor takımını gönderirken dün ise Florya’da bu sözler sonrasında ilk buluşma gerçekleşti. Hırvat çalıştırıcı bir kez daha takımını etrafına toplayıp “Herkesin sorunlarını geride bırakıp geldiğini ve sadece benim söylediklerime odaklandığına eminim” diyerek kolları sıvadı.