G.SARAY takımı üç oyuncu ile takviye ederken orta sahaya yapılacak takviye için ise Tudor’un isteği ile beklemeye geçildi... Bafetimbi Gomis, Maicon ve Younes Belhanda ile takımın iskeletini kurmak için hamle yapan sarı-kırmızılıların bir sonraki hedefleri arasında orta saha vardı. Tolga’dan istediği verimi alamayan, Nigel de Jong’u göndermek isteyen Tudor, kaptan Selçuk İnan ile birlikte orta sahada yükü omuzlayacak oyuncu arayışındaydı. 

İLK hedef Stoke City’den Giannelli Imbula olurken İngiliz ekibi Fransız oyuncuyu Türkiye’ye göndermedi. İkinci hedef olarak da Kucka’ya yönelen sarı-kırmızılılar bu transferden de vazgeçti. Teknik direktör Igor Tudor, başkan Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün 2 gün önce Florya’da buluşurken transfer hamlelerini de masaya yatırdı. 

TEMMUZ SONUNA SARKABİLİR!

BU toplantıda Hırvat teknik adam, Östersund ile oynanacak maç için acele edilmemesini istedi. İsveç ekibi ile 13 Temmuz’da deplasmanda karşı karşıya gelecek olan sarı-kırmızılılar bu maça odaklanırken Tudor ise elindeki isimlerle bu turu geçeceğinden emin. Bu nedenle transferde hatalı bir hamle yapılmaması için işi zamana bırakmaya sıcak bakan Tudor, başkan ve Cenk Ergün’ün içini şu sözlerle rahatlattı:

“7 Temmuz’a kadar oyuncu bildirmek için süremiz var. Ama bunun için de acele etmeyelim, daha sonra en iyisini alalım. Östersunds maçları sonrasında yeniden UEFA’ya oyuncu bildirme hakkımız olacak. Bu nedenle de rahat hareket ederek acele etmeden ilerleyelim ve en iyisini alalım.”

İdmanda şakası yok!

İSTANBUL’DA sezonu rakiplerinden çok daha önce açan sarı-kırmızılılarda Tudor takımın pestilini çıkarıyor. Milli takım maçları nedeniyle sezonu geç bitiren oyuncular haricinde herkes Florya’da çalışmalara başlarken Tudor ise kimseye acımıyor. Takıma yükleme yapan ve yeni sezon için herkesi istediği düzeye getirmek isteyen Hırvat teknik adam, sıcak havaya rağmen kimsenin de gözünün yaşına bakmıyor.

Kucka transferinde geri adım!

MILAN’DAN ayrılmayı düşünen Juraj Kucka transferinden G.Saray çekilme kararı aldı. Trabzonspor’un da bu transfer için araya girmesi ile birlikte Slovak orta sahanın bonservisi yükseldi ve yıllık ücreti de arttı. Karadeniz ekibi ile dostluğun bozulmaması için de Kucka’da ısrarcı olmayan G.Saray, geri çekildi.

Corchia için pazarlıklar başladı

SARI-kırmızılıların bir derdi de sağ kanat... Sabri ve Salih Dursun ile yollarını ayıran, Cavanda’yı takımda düşünmeyen Aslan ayrıca Linnes’i de bu sezon sağ kanatta kullanacak. Bu nedenle sağ bek arayışlarında Ajax’ın kapısı Tete için çalınırken bonservisin 4.5 milyon Euro’ya yükselmesi ile frene basıldı. Sonrasında alternatif olarak Sebastien Corchia ismi gündeme gelirken kulübü Lille ile yapılan görüşmelerde pazarlıklar 4 milyon Euro’dan başladı. (Vatan)