Sarı-Kırmızılılar’ın gündeminde öncelikli olarak sol bek transferi var. Bu konuda uzun süredir Asamoah ve Filipe Luis isimleri arasında gidip gelen Cim Bom’da, teknik patron Tudor, başkan Özbek’le birlikte yediği son yemekte, “İkisini de alalım” talebinde bulunmuştu. Galatasaray’daki kenetlenme yemeğinde gerçekleşen bu buluşmanın perde arkası da yavaş yavaş aralanıyor.

Kulüp başkanı Özbek’in, Tudor’un talebine deyim yerindeyse şartlı onay vererek, “Önümüzdeki 2 maçı al, biz de gerekeni yaparız” sözleriyle, Yeni Malatyaspor ve Göztepe maçlarını işaret ettiği belirlendi.

Özbek: ‘Konuşulanları kafana takma’

Özbek’in ayrıca bir süredir Tudor’un görevine son verileceği ve yerine Fatih Terim’in getirileceği yönündeki iddialar hakkında da Hırvat hocayla konuştuğu ve şunları söylediği öğrenildi: “Hocam sen dışarıda olan bitene kafanı takma. Biz yönetim olarak sana güveniyoruz ve senin arkanda değil, yanındayız. Bu yola birlikte devam edeceğiz. İşine konsantre ol. Biz de eksikleri tamir ederek daha güçlü bir kadro oluşturmaya çalışacağız. Senden ve futbolculardan şampiyonluk bekliyoruz.”

(Fanatik)