Kazanılan kupa nedeniyle büyük mutluluk yaşayan başkan Dursun Özbek, ipleri elden bırakmak istemiyor. Uçakta kupayla birlikte kutlamalara katılan başkan Özbek, başta teknik direktör Riekerink olmak üzere oyuncuları tek tek tebrik ettikten sonra transferden sorumlu yöneticilerle kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

Kurmaylarına takımın durumunun şimdilik iyi olduğunu ifade eden Özbek’in “Ancak lig uzun maraton, kadromuzu derinleştirmemiz gerekir. Bir an önce hocanın istediği Takviyeleri yapın” diyerek yönetimine talimat verdiği kaydedildi.

Başkanın bu isteği üzerine, takımda en büyük eksik olarak görülen ön libero konusunda yeni transfer Tolga Ciğerci’nin iyi performansına rağmen bir oyuncuyla daha kadrosunu güçlendirmek isteyen yönetimin, temas kurduğu birkaç alternatifle
görüşmeleri hızlandırdığı öğrenildi.

TOLGA’YA ÖZEL TEBRİK

Hertha Berlin’den geçtiğimiz hafta transfer edilen Tolga Ciğerci’nin ayağının tozuyla Beşiktaş maçına çıkması ve gösterdiği iyi performans başkanı ziyadesiyle memnun etti.

Maliyeti nedeniyle eleştiri aldıkları Tolga transferi konusunda haklı çıktıkları için mutlu olan başkan Dursun Özbek’in, uçakta 24 yaşındaki orta sahanın yanına giderek kendisini özel olarak tebrik ettiği öğrenildi.