HAKSIZ FESİH YAPMADIM. SÖZLEŞMEMDEKİ SERBEST KALIR MADDESİ DEVREYİ GİRDİ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu, "Son gelişme sonrasında hakkımda ortaya çıkan iddialar ve bana yöneltilen suçlamalardan dolayı çok üzgünüm. Bunların hiçbir gerçeği yansıtmıyor. Ben haksız fesih yapmadım.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'la yaptığımız anlaşmada, kendisi bana sözleşme gereği senet verdi. Bu senetlerin zamanında ödenmemesi durumunda benim serbest kalacağıma dair bir de madde ekledik.

Son ödemeden tarihinden itibaren, 2 gün içerisinde sözleşmemi fesih etme hakkım var. Ben 48 saat bekledim ve bu sürenin sonunda, mesai saati bitmeden avukatım sözleşmemi feshetti. Bunun haksız fesih ile ne gibi bir ilgisi olabilir. Sözleşmemde var olan maddeyi kullandık. Yasal hakkımı kullandım. Üstelik 2 gün mesai saati bitimine kadar bekledim" dedi. 

HAKSIZ FESİH YAPMAYA YELTENİP İMAJIMI ZEDELEYECEK KADAR ÇOCUK DEĞİLİM

Bir futbolcunun haksız fesih yaptı ithamıyla karalanmasının son derece üzücü olduğunu belirten Turgut, "Ben çocuk değilim. kendi başıma hareket etmedim. Avukatım tüm sürece hakim. Haksız sözleşme yapan takımı bırakın büyük kulüpleri Anadolu kulüpleri bile almaz. Bu çok yakışıksız bir iddia. Ben hakkımı kullandım. Haksız fesih yapmadım" ifadelerini kullandı.

BU İTHAM KULÜPLERE DE ZARAR VERİYOR

Başarılı orta saha oyuncusu, ayrıca "Galatasaray çok büyük kulüp avukatları bu durumu araştıracaktır. Sadece kendim için söylemiyorum. Genel anlamda boşa çıktı diye hemen bir futbolcuyu almaya kalkmaz. Araştırır, sonrasında isterse görüşme masasına oturur. Bu itham sadece bana değil, kulüplere de yönelik haksız bir suçlamadır" dedi.  

TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİRİM

A Milli Takım'ın aday kadrosunda yer alan ve şu anda Kosova'da bulunan Turgut Doğan Şahin, transferiyle ilgili olarak ise "Teklif gelirse değerlendiririm. Şu anda tek düşüncem A Milli Takım'da başarılı ve kalıcı olmak" şeklinde konuştu.  

Radyospor