Belhanda ve Feghouli çok pas hatalı ile oynuyor. Tam atağa çıkacaklar her şey Bursaspor'un lehine dönüyor. Özellikle Belhanda. Hoca 0-0 giderken görmeliydi. Artık bu saatten sonrada oyundan çıkmamalı. Çok önemli altın gol buldular.Bu maçı 2-1 bitirmek zor Bursaspor için. Faih Terim'in acayip bir sabrı varmış Belhanda ve Feghpuli'ye çok dayandı. Bugün Bursaspor'un mücadelesi kadar Belhanda ve Feghpuli'nin çok top kaybının böyle sonuçlanması oldu.

İkinci yarı tek kale oynanacaktır. Bir türlü savunma arkasına geçemedi Galatasaray. Emre Akbaba ikinci yarı girer diye düşünüyorum. Hatta Donk'u çıkarıp Selçuk'u alabilirim oyuna. Çok yaslanırsa Bursaspor karar verecek ona.Fıkra gibi bir maç oldu. Başakşehir'i yıllardır izlerim bu kadar pozisyona girdiği bir maçı hatırlamıyorum. Penaltı pozisyonu tartışılır, yedikleri golde tartışılır. Bence pozisyon faul. Daha önce kalecinin hareket alanında faul var.

Galatasaray mı 3-2'ye çevirdi yoksa Bursaspor mu? Bursaspor 3-2'den sonra bir değişiklik yaptı üçüncü forveti oyuna aldı. Yusuf'u çıkardı ve kanatsız kaldılar. Üç forvetle oynamanın anlamı kalmadı bundan sonra.

8 puanlık farkla Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon'dan biri son 9 haftaya lşder girse şampiyon dersiniz. Ama Başakşehir olduğu için zor. Büyük kulüplerin bir kultürü vardır sahaya yansıyan Galatasaray mı 2-0 yenik duruma düştü yoksa Bursaspor mu 2-0 yenik duruma düştü.Galatasaray'ın iyi oynamadığı maçta bu galibiyet çok anlamlı. Futbol olarak tatmin olmadım. Ama sonuç olarak önemli bir 3 puan aldı. Bence Erzurumspor maçından daha kötü oynadılar.

Türk hakemliği Avrupa'nın en kötü hakemliği. Bu hakemler dışarıda neler oluyordan etkileniyorlar. Kural ve kuralsızlık ile alakası yok. Türk hakemliği ve Türk hakemliğini yöneten arkadaşlar bir tane hakem Serkan Tokat 4 maçta görevliyse, bunda bir tuhaflık var. En az 20 tane VAR hakemi var. Bu yüzden hakemlerimiz affetsinler iyi niyetli değiller. Ligi birbirine sokuyorlar. Kayserispor lehine vermezdi

Kayseri lehine bir gol verdi. Hakem mi verdi? Hayır. Hakem pozisyona hakem verdi. 4. hakem Serkan Çınar gel bak dedi aktı baktı faul değil dedi golü verdi. Son dakikada orta el diz falan hakem oynayın dedi ve top dışarı çıkmadı 1.5 dakika sonra gel dediler ve baktı penaltı verdiler. Siz neden hakemlik yapıyorsunuz.

Ajansspor