UEFA Uluslar Ligi'nde zorlu viraj...Türkiye mi? İsveç mi?Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grubu'ndaki son maçında İsveç ile kozlarını paylaşacak. Konya'da bileği bükülmeyen A Milli Futbol Takımımız, İsveç'i Büyükşehir Belediye Stadı'nda konuk edecek. 

Milliler, bu karşılaşmayı kazandığı takdirde B Grubu'nda kalacak.A Milli Takımın, grupta oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunuyor. Bu karşılaşmalarda 4 gol atan milliler, kalesinde 6 gol gördü.Türkiye ilk maçında konuk ettiği Rusya'ya 2-1 mağlup oldu. Milliler, ikinci maçında deplasmanda İsveç'i 3-2 yenmeyi başardı. A Milli Takım, 3'üncü maçında ise Rusya'ya 2-0 kaybetti. 

İsveç'in ise grupta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti buluyor. İlk maçta Türkiye'ye 3-2 mağlup olan İsveç, ikinci maçında Rusya ile golsüz berabere kaldı. İsveç Milli Takımı, Konya'da oynanacak Türkiye karşılaşmasından sonra grubun son maçında Rusya'yı konuk edecek.Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek. Karşılaşma TRT1'den naklen yayınlanacak. 

TRT Spor