Bugün Türk Telekom Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Türkiye ve İzlanda maçını TRT 1'den canlı yayınlanacak maçın haber ver takibini gsgazete.com da yapabilirsiniz.

TÜRKİYE İZLANDA MAÇINI CANLI İZLE 

Türkiye - İzlanda muhtemel 11'ler

Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Çağlar, Umut (H.Ali), Mahmut, Emre, Cengiz, Hakan, Yusuf, Burak

İzlanda: Halldorsson, Palsson, R.Sigurdsson, Fjulason, A.Skulason, A.Sigurdsson, Sigurjonsson, B.Bjarnason, Traustason, G.Sigurdsson, Sigthorsson

İngiliz hakem yönetecek

Müsabakada, İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor düdük çalacak. Taylor’ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell olacak.

Milli takımda, sakatlıkları süren kaptan Emre Belözoğlu ve İrfan Can Kahveci’nin bu mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

TRT 1 RESMİ YOUTUBE CANLI YAYINI

Türkiye gruptan nasıl çıkar?

A Milli Futbol Takımı, İzlanda maçında beraberlik halinde bile Andorra ile yapılacak son karşılaşma öncesi 2020 Avrupa Şampiyonası’na katılmayı garantileyecek.Milliler, ilk 2 sırayı alan takımların Avrupa Şampiyonası’na katılacağı grupta 19 puan ve averajla lider durumda bulunurken, rakip İzlanda 15 puanla 3. sırada yer alıyor.

Türkiye’nin liderlik yolundaki en önemli rakibi ve aynı puana sahip Fransa ise sahasında Moldova’yı konuk edecek. Türkiye’nin yer aldığı grupta yarın TSİ 22.45’te Fransa-Moldova ve Arnavutluk-Andorra maçları da oynanacak.

Ajanslar / Fanatik