2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde Finlandiya’yı, Antalya Arena’da oynanan maçta 2-0 mağlup eden A Milli Takımımız, Haziran ayında oynayacağı kritik Kosova deplasmanı öncesi bu akşam Moldova ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, Finlandiya maçında şans verdiği isimleri bu maçta oynatmaması ve fırsat vermediği oyuncuları sahaya sürmesi bekleniyor.

Yeni Eskişehir Atatürk Stadı’ndaki ilk milli karşılaşmanın hakemi, Kosova Futbol Federasyonu’ndan Genc Nuza yönetecek. Nuza’nın yardımcılıklarını Fatlum Berisha ve Bujar Selimaj yapacak, dördüncü hakem ise Alper Ulusoy olacak.
 

Türkiye-Moldova saat kaçta hangi kanalda?


Bugün Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:15'de başlayacak mücadele TV 8'den 'tan canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Türk Milli Takımı’nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 24 Mart Cuma günü Antalya’da Finlandiya’yı 2-0 yendiği maçın ardından, Gökhan Gönül sakatlığı nedeniyle, Ömer Toprak, Volkan Babacan ve Volkan Şen de izin alarak aday kadrodan çıkarılmıştı.
 

TÜRKİYE - MOLDOVA MUHTEMEL 11'LER


Türkiye: Onur, Şener, Ahmet Çalık, Çağlar, Güray, Serdar Gürler, Okay, Emre Çolak, Cengiz, Oğuzhan, Enes

Moldova: Namasco, Golovatenco, Epureanu, Jardan, Posmac, Cebotaru, Dedov, Mihaliov, Gatcan Ionita, Ginsari