Galatasaray’ın yeni transferi Alex Telles’in ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor. Uğruna, son iki yıldaki şampiyonlukta ve geçen yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynanan çeyrek finalde büyük katkısı bulunan Riera’nın bile gözden çıkarıldığı genç sol bekin, sarı kırmızılıların yıllardar eksiklik yaşadığı bu bölgedeki boşluğu doldurup dolduramayacağı sorusu cevap arıyor.

Skorer'in derlediği habere göre; ABD’nin önde gelen spor yayın organlarından Bleacher Report, yeni yıla dair öngörülerine yer verdiği haberinde Galatasaray taraftarının yüreğine su serpti. ‘2014 yılında dünyada izlenesi 100 futbolcu’ adı altında bir değerlendirme gerçekleştiren Bleacher Report, Türkiye’den sadece bir tane oyuncuya yer verdi.

Brezilyalı Alex Telles listenin 62. sırasında yer buldu. Asıl mevkisi sol bek olmakla birlikte, farklı pozisyonlarda da oynayabildiği belirtilen genç oyuncunun gelecek vaat ettiğine ve yeteneklerine dikkat çekildi. İlk 100 içinde Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan da yer aldı.