Sarı kırmızılı kulüpte Fatih Terim'in ardından yine bir Galatasaraylı ismin  göreve geldiğini vurgulayan Tüzemen, Buruk'un başarılı olacağını söyledi.

TÜZEMEN'İN YORUMLARI:

"Fatih Terim'den sonra Galatasaray'ın başına yine bir Galatasaraylı hoca geliyor. Okan Buruk, futbolculuğunda sayısız başarılara imza attı, şampiyonluklar yaşayıp kupalar kaldırdı.

Hoca olarak da medyasız ve taraftarı olmayan Başakşehir'i şampiyon yaptı. Avrupa'da da göz kamaştıran futbol oynattı. Çalışkan, başarılı bir teknik adam. Galatasaray'da da başarılı olacaktır.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..." Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray kötü oynuyor ama..."

Özellikle yerli genç oyuncular için bir şanstır. Dursun Özbek yönetiminin, özü G.Saraylı olan Buruk'u göreve getirmesini doğru. buluyorum."

TRANSFER BÜTÇESİ 40 MİLYON EURO

Futbol takımının başına Okan Buruk'u getirecek Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim, futbolu yönetecek Sportif A.Ş. yöneticilerinin de belirlenmesinden sonra, Buruk'un raporu doğrultusunda transferler için hızlı şekilde harekete geçecek.

Şampiyonluk için gerekli şartları oluşturmak isteyen Özbek ve Sportif A.Ş.'nin yeni yöneticisi Erden Timur'un transfere toplam 40 milyon Euro'luk bir bütçe ayıracağı konuşuluyor. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olmak isteyen Özbek yönetimi, yeni hocanın elini de rahatlatacak.

(Fotomaç)