Fenerbahçe’de iki başkan adayının da vaadi alt yapı… Beşiktaş sponsoru ile gençleri arıyor. Trabzonspor’da ise Özkan Sümer, Karadeniz’den gençleri bulup çıkarmaya çalışıyor. Galatasaray’da ise Cumartesi akşam 2000 doğumlu Ozan Kabak’ı sahaya süren Fatih Terim’in önümüzdeki dönemde Türk futboluna çok daha büyük süprizleri olacak. 

Geçen yıl tamda bu günlerde Fatih Terim’in Galatasaray alt yapısına aldığı 2000 doğumlu isimler Hırvatistan’da yapılan U-17 Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale kalmıştı. UEFA, Ozan’ı turnuvada göze çarpan 10 oyuncu arasında gösterirken Galatasaray alt yapısından Abdussamed Karnuçu, Bekir Gökçimen, Emirhan Civelek, Atalay Babacan ve Recep Gül de dikkat çekmişti.

İlk olarak Ozan’ı taraftarın önüne çıkarak Fatih Terim sezon başı kampına bu jenerasyondan gelen en az 5 oyuncuyu götüreceği bildirildi.

Bu jenerasyon için Fatih Terim, “UEFA Kupası’nın çocukları Galatasaray’a Şampiyonlar Ligi’ni kazandıracak” derken, “yurt dışına milyon Euro’lar harcayıp hocalar getireceklerine, Galatasaray’ın alt yapısını incelesinler yeter” iddiasında bulundu.

Fatih Terim'den Şampiyonlar Ligi müziği

Cumartesi akşam kazanılan Malatyaspor maçından sonra Fatih Terim’den oyuncularına büyük bir sürpriz vardı. Terim oyuncuları için soyunma odasında Şampiyonlar Ligi müziği çaldırdı. Esprisi ise “belki unutan vardır” şeklinde oldu.

Kaynak: Fotospor