Ufuk'un temsilciliğini yapan Mahmut Güneş, Radyospor'a bir açıklama yaptı ve "Ufuk Ceylan'ın kamp kadrosuna dahil edilmemesi teknik heyetin verdiği bir karar. Ufuk çok iyi çalışıyordu. Bu sezon onun için farklı olacaktı; ama teknik heyetin kararı bu yönde oldu. Önemli takımlar Ufuk'u istiyor. Kesin olarak Galatasaray'dan ayrılıyor. Şu anda kendisine talip olan takımlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi. 

HİKMET KARAMAN, UFUK'U İSTİYOR
 
Güneş, "Bursaspor Ufuk'u istiyor; Gençlerbirliği'yle görüşülüyor. Direkt oynayacağı yere gitmek istiyor. Özellikle Bursaspor teknik direktörü Hikmet Karaman, Ufuk'u istiyor. Bir kaç gün içerisinde Ufuk'un durumu netleşir" diye konuştu. 

MEHMET BATDAL'LA KONYASPOR VE AKHİSAR İLGİLENİYOR 

Mehmet Batdal'ın da temsilcisi olan Güneş, "Galatasaray'la bir protokolümüz var; dolayısıyla transferi daha kolay gözüküyor. Süper Lig'den görüytüğümüz 2-3 kulüp var. Hangisi daha iyi gözükürse onu tercih edeceğiz. Ayrıca PTT 1.Lig'de şampiyonluğa oynayan tüm kulüpler Mehmet'e talip oldular. Geçen sezon 34 maç oynadı. İyi bir sezon geçirdi. Mehmet Süper Lig'de oynamak istiyor. 3-5 gün içerisinde netleşir. Mehmet'i Trabzonspor istiyordu. Hoca liglerler devam ederken Grandbetting zaten istediğini beyan etmişti. Ama olmadı. Farklı nedenler vardı. Şimdi Konyaspor ve Akhisar'la görüşüyoruz" şeklinde konuştu.