Cim-Bom’da, Fernando Muslera’nın yokluğunda Gençlerbirliği’ne karşı kaleyi koruyan Ufuk Ceylan’ın performansı teknik heyeti memnun etmedi.

Elazığ deplasmanında sol dizinden sakatlanan ve durumu iyi gözükmeyen Uruguaylı kalecinin, Eskişehirspor’la çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçına yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi.

TeknikDirektör Roberto Mancini’nin,Muslera’ya ne pahasına olursa olsun Eskişehirspor karşısında görev
vermek istediği öğrenildi.

İtalyan teknik adamın dün bir araya geldiği kulüp doktarlarına, “Muslera’yı finale yetiştirin” talimatı verdiği belirtildi. Soğuk algınlığı nedeniyle dünkü antrenmana çıkamayan Muslera’nın geçen haftadan beri uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdiği ortaya çıktı. Mancini’nin de başarılı eldiveni Konya kafilesine dahil etme kararı alarak gerekirse kendisinden fedakârlık yapmasını isteyeceği vurgulandı. Fernando Muslera’nın durumunun son dakikaya kadar yakından takip edileceği ve deneyimli kalecinin finalde forma giymesi için her yolun deneneceği kaydedildi.

Galatasaray’da, Muslera konusunda yaşanan bu olumlu gelişme yüzleri güldürürken, takımın bir diğer önemli ismi Didier Drogba’nın ise Eskişehirspor’a karşı forma giymesinin çok zor olduğu aktarıldı.


Milliyet