Galatasaray Futbol İdari Koordinatörü Tomas Ujfalusi, Antalya'da yaptıkları kamp çalışmaları sırasında hedefleri, transfer planları ve antrenman çalışmaları ile ilgili NTVSpor'a açıklamalarda bulundu.

"SAVUNMAYA YARDIMIM OLMAZ"

"Antrenman metodu takıma faydalı olacaktır. Savunmacılar, orta saha ve hücumcuların bir süre birlikte çalışması gerekir. Hocaya defansı geliştirme konusunda benim bir yardımım olmaz."

"HAJROVİC EN İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDA"

"Hajrovic'i aldık. Yapacağımız bütün transferler, ikinci yarıda şampiyonluğu kazanmak için yaratılacak takıma faydalı isimler olacaktır. Hajrovic en iyisini yapmak zorunda. Grasshoppers'tan farklı bir takıma geldi. Genç bir oyuncu, frikiklerde iyi, şutu var, driplingi var. Bize katkı sağlayacak oyunculardan bir tanesi..."

"EN YAKIN HEDEF TÜRKİYE KUPASI"

"En yakın hedef Türkiye Kupası. Orada gruptan çıkmak için savaşmak zorundayız. Ligde 8 puan geride olduğumuzu biliyoruz. Sadece F.Bahçe de değil, diğer takımlarla da yarış içindeyiz."

"CHELSEA İYİ TAKIM"

1Juventus'u yenmiş bir takımız. Şunu söylemem gerekiyor ki, zaman var o maça. Hepimizin fit olması için zaman var. Şunu herkes iyi biliyor ki, Chelsea iyi bir takım. 1

"TRANSFER BİRKAÇ GÜNE BELLİ OLACAK"

"Dedikodular her zaman olacak. Birkaç gün içerisinde transferlerin olup olmayacağı belli olacak. Ondan sonra her şeyi göreceğiz."

"TARAFTARIMIZ BİZİMLE KALSIN"

"Fenerbahçe'yi yakalamamız için taraftarımız bizimle kalsın ve her zaman bizimle olsun"