Futbola devam etmeyi çok arzu ettiğini söyleyen Tomas Ujfalusi, "Doktorumla görüştüm bazı şeyler beklediğim gibi olmadı. Bu nedenle de yeşil sahalara veda etmek zorunda kaldım" dedi.

Geleceğe yönelik planları hakkında konuşan Çek oyuncu, "Gelecekte de futbolun içerisinde olacağım ama hangi pozisyonda yer alacağım henüz karar vermedim. Bazı şeyleri konuşmak için çok erken" diye konuştu.

"Galatasaray'ı yakından takip ediyorum diyen" Ujfalusi, "Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesini Türk futbolu adına çok önemli buluyorum. Mancini kariyerli bir hoca. Daha zaman ihtiyacı var. İlerleyen haftalarda Galatasaray üst sıralara çıkacaktır" dedi.

"UMARIM G.SARAY ZAFERLE AYRILIR"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Juventus karşılaşması hakkında görüşlerini açıklayan Çek oyuncu, "Zor bir maç olacak. Ancak Galatasaray daha avantajlı çünkü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak. Umarım G.Saray bu karşılaşmadan zaferle ayrılır" ifadelerini kullandı.

"TAKIM ARKADAŞLARIMI ÇOK ÖZLEDİM"

Galatasaray'a olan özlemini dile getiren Ujfalusi, "Eski takım arkadaşlarımı çok özledim. Maçları seyretmeye geleceğim. Galatasaray taraftarını ve İstanbul'u çok özledim" diyerek sözlerini tamamladı.