Konuşmasına Sparta Prag’ın, UEFA Avrupa Ligi’ndeki 3-1’lik Inter galibiyetiyle başlayan Tomáš Ujfaluši, “Inter karşılaşmasında önemli bir galibiyet aldık. Bu da ekibimiz ve takımımıza özgüven verdi. Melo ile maçtan önce ve maçtan görüşme imkanım oldu. Melo, Inter’de olmaktan çok mutlu. Dünkü mağlubiyet sonrasında bunun üzüntüsünü yaşadı. Dünkü karşılaşmayla ilgili şunları söyleyebilirim. Inter, çok kötü oynuyor. Melo’da teknik adam değişikliğinden sonra geçişin adapte sorununa yol açtığını söyledi. Takım olarak o geçişin handikaplarını yaşıyorlar” ifadelerini kullandı.

Melo’nun, Galatasaray’a dönme ihtimali ve Selçuk İnan’ın form düşüklüğüne değinen Ujfaluši, “Melo Galatasaray’a aşık. Galatasaray’a dönme ihtimalini yadsıyamayız. Sarı-Kırmızılı takımda kupa ve lig şampiyonlukları yaşadı. Melo’nun önümüzdeki yıllarda Galatasaray’a döneceğini düşünüyorum.

Selçuk İnan çok kaliteli bir oyuncu ve sahada lider özelliklerini taşıyan birisi.Selçuk’un, zaman zaman düşüşleri illaki olacaktır. Galatasaray büyük camia olduğu için beklentiler çok fazla. Taraftar, her zaman oyuncuların iyi performans sergilemesini istiyor. Ben Selçuk ile birebir görüşmedim. Taffarel görevdeyken onunla kontak sağlıyordum. Ama şu anda kimseyle görüşmedim” diye konuştu.

“Bruma sağ ve sol kanatta harika”

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Ujfaluši, “Bruma, sağ ve sol kanatta harika işler yapabiliyor. Büyük takımda forma giymek hayalini bir kenara bırakmalı ve Galatasaray’a kanalize olmalı. Galatasaray’ın savunmasında;  Hakan Balta ve Chedjou gibi deneyimli isimler var ama yine de tecrübeli stoper alınmalı. Sağ bek ve merkez orta saha oyuncusu transfer edilmeli” dedi.