Maç günü UEFA Başkanı Alexander Ceferin, TFF Başkanı Hüsnü Güreli'yi Riva'da ziyaret ettiği haberini TFF resmi sitesinden tüm kamuoyu gibi bizde öğrendik. Aynı zamanda haberde yer verilmese de sabah saatlerinde Riva'da Ceferin onuruna bir maç düzenlendiği bilgisini aldık. Buraya kadar herşey normal görünse de KİRLİ TEZGAHIN bir bir ortaya döküldüğü yer, BAŞLANGIÇ NOKTASI TAM DA BU MAÇTIR!

Riva'da yapılan bu gösteri maçını Fenerbahçe Kongre Üyesi Servet Yardımcı, akşam oynanacak derbinin VAR hakemi Bülent Yıldırım ile birlikte izledikleri ortaya çıkmıştır! 

Bu kadar mı? Tabii ki değil. Maç sabahı Fenerbahçe yöneticisi FETHİ PEKİN’İN de Riva'ya geldiğini ve burada MHK Başkanı Sabri Çelik, Fenerbahçe Kongre Üyesi Servet Yardımcı ve Derbinin VAR hakemi Bülent Yıldırım’ın TOPLANTI YAPTIKLARINI ÖĞRENİYORUZ.

Şaibelerin hakim olduğu TFF'de karanlık işler çeviren, MAÇ SABAHINDA HAKEMLE TOPLANTI YAPACAK KADAR GÖZÜ DÖNEN bir düzenin Galatasaray'a karşı nasıl kenetlendiği henüz maç başlamadan ortaya nasıl konduğu kamuoyu tarafından daha iyi anlaşılmıştır!

Biliyoruz toplantının içeriğini yayınlayamazsınız...