Şirin, 'Fatih Terim başkan adayı olursa destekleriz' dedi. ve Abdurrahim Albayrak'a övgü dolu sözler sarf etti.

Şirin: 'Kaçacak' söylemi Galatasaray taraftarının söylemidir.

TV 100'de yayınlanan VAR Odası programında canlı yayın konuğu olan Sebahattin Şirin, "Yeni gelecek yönetimin önünü açmak istedik ve Mustafa Cengiz'i istifaya davet ettik. Şu anda süreç iyi gitmiyor, Başkan Cengiz'i hastalık da etkiliyor tabii. Doğal olarak yerine gelecek olan yönetimin şimdiden önünü açmasını söyleyip, çok çok üzülerek istifaya davet ettik. Fatih Terim ile aramızda nasıl bir problem olabilir ki? Aramızda hiçbir şekilde problem olamaz. Fatih Terim ile aramızda bir sıkıntı yok, olamaz da. Fatih Hoca'ya bir kızgınlığımız ya da kırgınlığımız yok. Biz, Fatih Terim'i istifaya davet ettikten sonra herkes Fatih Terim taraftarı oldu. Fatih Terim'i istifaya davet ettikten sonra içimiz bir cız etti tabii. Fatih Terim geldikten sonra Fenerbahçe'den, Beşiktaş'tan bir sürü kişi kaçtı. Fatih Terim kaçırttı, dönüp bir baksınlar kimler gelmiş kimler gitmiş. 'Kaçacak' söylemi Galatasaray taraftarının söylemidir. Fatih Terim geldikten sonra birçok hocayı kaçırttı. Oyuncular hocalarını mı bırakacaklar? Tabii ki destek olacaklar. Onların doğrusu bu. (Oyuncuların Fatih Terim'e destek paylaşımları hakkında)" ifadelerini kullandı.

'Aday olursa destekleriz'

Sarı kırmızılı yönetime Fatih Terim'i istemeyen idarecilerin olduğunu söyleyen Şirin, 'Terim başkanlığa aday olursa destekleriz' dedi ve ekledi:

"Yönetimin içinde başkan hariç Fatih Terim'i istemeyenler var. Fatih Terim'in gelmesine vesile olduk. Nasıl diğer takımları istedikleri hocaları getirttilerse, bizler de destek olup bir şekilde Fatih Hoca'nın gelmesine vesile olduk. Şampiyon yaparsa Fatih Terim kalsın deriz. Biz şimdi de Fatih Terim deriz ama olmuyor... Hoca yoruldu... Fatih Terim başkanlığa adaylığını koyarsa destekleriz. Ben desteklerim. Galatasaray'ın haklarını daha iyi savunur. Nasıl bir hocayla çalışması gerektiğini daha iyi bilir. Abdurrahim Albayrak’ın Galatasaray’da yaptıklarını hiçbir başkan yapmamıştır. Abdurrahim Albayrak'ın yaptıklarını bugüne kadar Galatasaray için hiç kimse yapmamıştır. Başkanlar da dahil."

(Fotomaç)