Galatasaray'da geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da konuşan ve Mustafa Cengiz'e yönelik 'Bizleri zorda bırakırsanız gerekeni yaparız' diyerek seslenen Duygun Yarsuvat'a Galatasaray taraftar oluşumu ultrAslan'dan sert cevap geldi. ultrAslan yaptığı yazılı açıklama ile Mustafa Cengiz hakkında açıklamaları nedeni ile Duygun Yarsuvat'a tepki gösterdi.

Galatasaray eski başkanlarından Duygun Yarsuvat'ın Olağanüstü Genel Kurul'da camia önüne çıkan Mustafa Cengiz'e 'Zorda bırakırsanız seçime gideriz' tehditi tepki toplamaya devam ediyor. Galatasaray tribün grubu ultrAslan yaptığı yazılı açıklama ile Duygun Yarsuvat'a yüklendi.

İŞTE O AÇIKLAMA

''GEÇİCİ BAŞKAN DUYGUN YARSUVAT''

''Dün yapılan Eylül ayı Divan Kurulu toplantısında eski “GEÇİCİ” başkan Duygun Yarsuvat'ın akıl almaz tehditlerini hayretler içinde takip ettik. Yapılacak olağanüstü genel kurul toplantı gündemine olan itirazını dile getirirken KONTROLÜNÜ KAYBEDEN ve yönetimi görevden indirmekle tehdit eden Yarsuvat, duracağı yeri bilemediğini ve Galatasaray üzerinden güç gösterisi yaparken Galatasaray'a zarar verdiği açıkça görülmüştür.

''EGONUZ GALATASARAY SEVGİNİZİN ÖNÜNE GEÇMİŞ DURUMDA''

Sayın Geçici Başkan Yarsuvat; camianın ileri gelenlerinden olarak geçiniyorsunuz. Ancak Galatasaray üzerinde tahakküm kurmak, imtiyazlarınızı korumak, egonuzu tatmin etmek hevesiniz; Galatasaray sevginizin önüne geçmiş durumda!

Sayın Geçici Başkan Yarsuvat; yaşınızın, kariyerinizin, tecrübenizin size tehditle, baskıyla, şantajla iş yapılmayacağını öğretemediyse biz de öğretemeyiz ama camiamızın itibarını zedeleyen bu pervasızlığa da müsamaha gösteremeyiz.

İtirazınız ve eleştiriniz varsa bunun yolu yordamı bellidir! Galatasaray demokratik değerleri yaşatmak ile övünen bir camia iken; güç bağımlısı egoist tavırlar ile kameralar önünde tehditler savurarak bu değerlere gölge düşüremezsiniz!

''DURSUN ÖZBEK'İ MUSALLAT EDEN KİŞİSİNİZ''

Geçici Başkanlığınız döneminde yaptığınız EN BÜYÜK İCRAAT, Galatasaray camiasını sizden sonra BAŞINA MUSALLAT OLACAK OLAN DURSUN ÖZBEK İLE TANIŞTIRMAK OLDU! Kendisine verilen yetkiler ve camiamıza getirileri (!) ortada iken nasıl konuşabiliyorsunuz hala?

O DÖNEM DİVAN KURULLARINDA, GENEL KURULLARDA YETKİLER, İBRALAR, ALKIŞLAR HAVADA UÇUYORDU. “BİZDEN OLSUN DA BATIRSA DA OLUR" mantığınız ile sessiz sakin takılırken şimdi gösterdiğiniz "Şahin" tavırlar ciddiyetinizi ve samimiyetinizi göstermektedir.''