Vatan gazetesindeki köşesinde karşılaşmayı değerlendiren Ulueren, Igor Tudor ve görevden ayrılan Levent Nazifoğlu'yla ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Serhat Ulueren'in yazısından bir bölüm;

Benim için hocalığı da, dürüstlüğü de hep soru işareti olarak zihnimde yer edecek Igor Tudor, yeni sezonda kalırsa Sneijder’i, Sabri’yi, Hakan’ı kesin gönderecek. Ama yılda 5 milyon euro alan Sneijder’i takımdan nasıl yollayacaklar merak ediyorum.

Rordrigues kesinlikle 3.5 milyon euro bonservisine, kendisine de senede 1.5 milyon euro verilecek oyuncu değil. Koordinasyonu zayıf, futbol bilgisi daha da zayıf. Sadece süratle bu işler yürümez. Bir Bruma asla değil. Bu iş de en kazançlı Paok çıktı. Birileri de yine parayı götürmüş arada. Ah Nazifoğlu ah. Benim için bir başka soru işareti de sensin.

30 milyon euro zarar

10 ayda Galatasaray’ı nasıl 30 milyon avro zarara uğrattın inanılır gibi değil. Üstelik yeni öğrendim; Eren’in transferinden 50 bin dolar prim almışın. Bu bonusu neden, nasıl aldın aklım almış değil. Serdar’ı, Cavanda’yı, De Jong’u, Ahmet Çalık’ı gönderdiğin çürük İzlandalı’yı birkaç yıl sonra yazacağım kitabımda. İşte asıl fırtına o zaman kopacak.

Bence Başakşehir haftaya Galatasaray’ı yener ve 2.’liği koparır. Bu Galatasaray’da fırtına bitmez.Gelecek sezon fırtına,kasırgaya dönüşür ve ortalık toz duman olur.