Futbol yazarı Serhat Ulueren, Galatasaray - Başakşehir maçının ardından Sarı-kırmzılı takımla ilgili sert ifadeler kullandığı bir yazı kaleme aldı.

İşte Ulueren'in Vatan'daki yazısı:

Ne hikayeler vardı dünkü 90 dakikada. Tribündeki bazı paralı askerler, "Riekerink bey diyeceksiniz" pankartı asadursun, ben de onlara inat, "G.Saray, Riekerink'le devam etsin sonu felaket olur, F.Bahçe'den bile fark yer" demeye devam edeceğim. Riekerink hoca moca değil, gitsin ülkesinde ne yapıyorsa yapsın. Bence alt yapıdan bile uzaklaştırılsın çünkü gençler bile Riekerink'le futbolu unutabilir.

Bu hafta bazı dostlarımı zengin etmiş olabilirim. "Fener Manchester'i, Başakşehir de G.Saray'ı banko yener" dedim ve hatta zorla bahis oynattırdıklarım da oldu. Hiçbiri sürpriz değil ki.

60'ta Emre-Yalçın ikilisi önce gözle, sonra elle konuştular ama tüm G.Saraylı oyuncular uyuduğu için golü yediler. Eee zamanında Yalçın, Ferhat, Uğur, Mehmet Batdal'ı bu takımdan gönderirsen, eski G.Saraylı, hasta F.Bahçeli Emre Belözoğlu'nu da ıslıklayıp kızdırırsan işte adamı böyle fena yaparlar. Üstelik Abdullah Avcı da eski G.Saraylı. Kısacası G.Saray'ı, bu takımdan zorla gönderilen isimler bitirdi, bitirmekle kalmadı rezil de etti. Uzaktan atılan şutlar dışında G.Saray'ın neredeyse pozisyonu yok. Eren Derdiyok çok dertlenmiş gibi. 5 haftada tükenmişlik sendromuna girmiş.

FUTBOLU UNUTMUŞ!

Sneijder şutları dışında yoktu, Eren futbolu unutmuş, Selçuk haftalardır bitik, Sinan yanlış yerde oynatılıyor ve haftalardır G.Saray'ı kurtaran Muslera da hatalı çıkışı ve topla oynama sevdası yüzünden gereksiz faulü sonrasında 2. golü gördü ve G.Saray havluyu attı.

Çok hikaye var dedik ya... Yalçın golü sonrası ay-yıldızlı tekmeliğini öperek Terim'e çok güzel mesaj gönderdi, tabii anlayana!
Bu G.Saray 2 hafta sonra F.Bahçe'ye yine yenilir, hatta fark yiyebilir ve sonrasında Riekerink-Nazifoğlu el ele gönderilir, sezon bitmeden de bu G.Saray yönetiminde ve kadro da çok 'şoklar' yaşanır. Bu ağır yenilgi sonrası takımda her an büyük kavgalar yaşanabilir çünkü takım içinde dedikodu o kadar çok ki şaşırdım kaldım, herkes herkesin kuyusunu kazıyor.

Ali Palabıyık çok kötüydü, Emre'den onlarca hakaret yedi, iteklendi ve kart gösteremedi, sonrasında komik bir kart verdi. Gösterdiği tüm kartlar yanlıştı. Yakışıklı ama asla iyi hakem olamaz!