Vatan Gazetesi yazarlarından Serhat Ulueren, Antalya galibiyeti sonrasında "İkinci yarıya şapka çıkarırım" başlıklı yazısında sarı-kırmızılıları değerlendirdi.

Ulueren, "G.Saray dün sadece 1 maç kazanmadı, Beşiktaş ve F.Bahçe'ye de gözdağı verdi. Bu G.Saray kolay kolay kaybetmez" dedi.

İŞTE O SÖZLER...

Bu kesin ki; Sneijder oynamaya devam etse ne Selçuk o topun başına gelebilir ve frikik golünü atabilir ne de G.Saray kazanabilirdi.

Bazen olmayınca olmuyor, istediğin kadar iyi oynamak iste, ayaklar gitmeyince ne yapsan nafile. İşte Sneijder böyle bir gün yaşadı. İsabet de olmuş. Sneijder çıkınca futbola susamış Podolski'nin şovunu, Selçuk'un aylar sonra kendini bulmasını hayranlıkla izledik. İşte gerçek Selçuk bu. Özellikle usta işi vuruşundan sonra çok koştu, toplar kazandı ve "Ben bu takımın değişmez oyuncusuyum" mesajını dosta düşmana verdi. Böyle kalpten mücadele etsin taraftar onu ayakta alkışlar.

Riekerink dün uyumadı ve olumlu değişikliklerle galibiyette önemli rol oynadı. Dün 41 bin seyirciye oynayan G.Saray bundan sonra 45 binin altına düşmez. Riekerink artık daha özgüvenli olacak, Selçuk ve Tolga en verimli ve en çok top kapan orta saha olarak Beşiktaş ve F.Bahçeli mevkidaşlarını kıskandıracak. Eren, Sinan ve Podolski arasında inanılmaz bir forma kapma savaşı olacak. Yani forma aslanın ağzında.

"BU G.SARAY KOLAY KOLAY KAYBETMEZ

Cavanda dünkü performansıyla Sabri'den formayı aldı. Şimdilik takımın 2 vazgeçilmezi Muslera ve Bruma. O Bruma ki; topu ayağına alınca 40 bin kişiyi coşturuyor, atıyor, attırıyor, tazı gibi koşuyor. Bunları yaparken bazen ayarını da kaçırıyor ama bir seyirci başka ne ister ki?

G.Saray dün sadece 1 maç kazanmadı, Beşiktaş ve F.Bahçe'ye de gözdağı verdi. Bu G.Saray kolay kolay kaybetmez. Sneijder de oyundan çıkarılmayı hazmeder ve arıza çıkarmazsa G.Saray şampiyon olabilir. Üstelik Avrupa'da olmamaları da avantaj.

48'de Eto'o'nun golü öncesi Chi-co'nun Hakan'a dokunuşu bence temiz. Daha doğrusu İngiltere'de, İspanya'da bu golü verirler. Ama biz de eyyamcı hakemlere göre hemen faul.