Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Galatasaray'ın performansını eleştirirken kaptan Selçuk İnan'ın ise sahanın en kötüsü olduğunu söyledi.

İşte Ulueren'in o yazısı;

Sabri'nin attığı gol öncesi Donk kılpayı da olsa ofsayt gibiydi. İlk yarıda Koray’ın boş topta rakibini itmesi, ikinci yarıda da Olcan’ın sağ dirseğiyle kestiği pozisyonlara hakem penaltı çalsa her şey zaten bitecekti. Bence 1-1 kötü sonuç değil ama tur için yeterli olmaz. İtalya’da biraz zorlar ama kaybedersin, ezeli rakibin F.Bahçe ise finali oynarsa sakın ağlama. F.Bahçe’nin bu kupayı alması benim için asla sürpriz olmaz ama G.Saray’ın Roma’da Lazio’yu yenmesi büyük sürpriz olur. 2. yarıda da Konko, Podolski’yi topsuz alanda itti, bu da penaltıydı. Ama İngiliz hakem genelde maçı zırt pırt kesmeyi değil, oynatmayı istedi ve bence bizim açımızdan harika maç yönetti.
 
Mustafa Denizli, Yasin’i 89’da Sneijder’in yerine oyuna alırken acaba kafasında nasıl bir kurgu vardı, çözemedim. Evet, Sneijder eski Sneijder değil ama dün çok koştu, çok istedi Hollandalı. Peki Selçuk’a ne demeli? Geçen sezon kötüydü, dün ise sahanın tartışmasız en kötüsüydü. Hakeme itiraz edecek gücü bile yoktu. Boş boş koşup durdu. Bu haliyle bırakın oynamayı kulübede bile durmaması lazım.
 
SABRİ SANTRFOR
 
Maç başında Sabri’yi Podolski’nin yanında ileri uçta görünce çok şaşırdım ama dakikalar ilerledikçe Sabri’nin Sneijder’den de Umut’tan da daha verimli oynadığını gördüm. Sabri’nin golü kolay gibi gözüküyor ama Umut o golü atamazdı.
 
Dünkü Galatasaray’da Sabri santrfor gibi oynuyorsa artık söyleyecek lafım yok. İşte G.Saray’ın içinde bulunduğu durum böylesine vahim. Be Mustafa Denizli... Aldığın iki adamdan biri Linnes, Avrupa Ligi’nde oynayamıyor. Neden? Çünkü Molde ile Avrupa Ligi’nde oynadı. O zaman niye alıyorsun ki? Sen de biliyorsun ki Türkiye’de şampiyonluk umudun zaten yoktu, şimdilerde ilk 3’e girme şansın da kalmadı. Ama sen Donk ve Linnes’i alıyorsun ve Linnes’i oynatamıyorsun. Pes doğrusu...
 
İnanın 1-1 harika sonuç. Çünkü ofsayt kokan golün dışında net pozisyonun hemen hemen hiç yok. Rakibin ise 3 net fırsatı var.
 
Her şeye rağmen Koray’ı, 2 kritik ayak koyup golü savuşturan Denayer’i, arı gibi çalışan Carole’u, Chedjou ile Donk’u beğendim. Ama gerçek olan şu ki; kalite yok, yaratıcılık yok G.Saray’da. G.Saray’da oynamak için çok mücadele etmek, iyi niyetli olmak yeterli olamaz. Eğer o formayı giyeceksen başka hünerlerin olacak. En önemlisi sonuca katkı yapacak yeteneklerin olacak.
 
Eldekala kala Türkiye Kupası kaldı...