Telegol programının sunucusu ve Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Adanaspor maçının ardından, "Başakşehir & F.Bahçe'yi yenemezler" başlıklı bir yazı kaleme aldı ve önemli noktalara dikkat çekti.

Galatasaray, 4 Kasım'da Arena'da Başakşehir, 20 Kasım'da da Kadıköy'de Fenerbahçe ile mücadele edecek. Bu maçlar sonrasında 25'inde Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Bursaspor'u ağırlayacak

İşte çok konuşulacak o değerlendirme;

Bu G.Saray mı şampiyon olacak? Güldürmeyin beni... İlk 3'e girerse bence çok iyi. Bir takım bu kadar mı etkisiz, bu kadar mı temposuz olabilir Yazık... Verilen milyonlarca Euro yine buhar olup uçmuş.

Serdar bir var bir yok. De Jong, Josue, Cavanda, Sigthorsson görülen o ki G.Saray'a pek bir şey katamayacak. G.Saray kazandı ama tamamen Karacic'in hatası ve Bruma'nın kişisel becerisiyle... Sonlarda Semih ve Muslera, Magaye'nin açısını kapatmasa maç berabere bitecekti. Ancak bu son saniye pozisyonu bana ofsayt gibi geldi. Oyun içinde Semih ve Carole müthiş kademeler yapmasa Adana öne geçecekti.

RIEKERINK GÖNDERİLMELİ...

Galatasaray'ın dünkü maçta 3 puan dışındaki önemli kazançları Semih ve Sinan oldu. 12. dakikada cansiperane topun önüne atlayan ve mutlak golü kurtaran Semih 90 dakika çok dikkatli oynadı ve maçı neredeyse sıfır hatayla bitirdi. Ancak Chedjou için olumlu şeyler yazamayacağım. İnanılmaz basit çalımlar yiyor ve kademe anlayışında ciddi kusurları var. Chedjou hiçbir zaman üst seviye bir takımda oynayamaz. Aslında Serdar sahalara bir dönebilse Chedjou kulübeye mahkum olacak ama Serdar dönemiyor ki.

Sinan de yeniden yükselişe geçecek gibi. Diriydi, golü çok aradı, adam eksiltti ve "Ben asla kulübe adamı değilim" mesajı verdi. Eren'de ciddi düşüş var, gücü yok.

Galatasaray, kazandı kazanmasına ama sahada herkes birbirine bağırıyor, bazen de 32'de Sabri-Yasin'in yaptığı gibi küfürler havada uçuşuyor. Yasin sonra Podolski ile kapıştı. 2. yarı Selçuk-Eren tartıştı. Adana, G.Saray'dan çok daha net pozisyonlara girdi. Adanaspor Coach'u Jurcic, sahanın en etkili ismi Roni'yi 69'da çıkarmasa Adana yenilmezdi.

Sneijder'in yokluğunda tüm duran topları kullanan Selçuk maşallah Karacic'i çalıştırdı. İnanılmaz egoist davrandı Selçuk. G.Saray böyle oynarsa haftaya Başakşehir, ardından F.Bahçe'ye kaybeder, sonra da oyuncuya dayalı sistemi kabul eden ve asla üst düzey takım çalıştırma kabiliyeti olmayan Riekerink gönderilir. Eğer Hollandalı gönderilmezse G.Saray lige erken havlu atar ve F.Bahçe'nin bile çok gerisinde kalır.