Vatan gazetesi yazası Serhat Ulueren, Galatasaray'ın durumuna ilişkin çarpıcı sözler sarf etti.

İşte Ulueren'in o yazısı;

"Galatasaray taraftarı Sinan Gümüş’ün attığı gollerden sonra reaksiyon vermemesine, sevinçler içersinde yer almamasına şaşırmıştır. Aslında taraftar çok iyi biliyor ki, Sinan kendisine inanmayan, güvenmeyen Tudor’la beraber olmak istemiyor. Nasıl ki Eren, Bruma, Sneijder, Podolski ve diğer bazı oyuncular Tudor’u istemiyorsa Sinan da kendisine yapılanları kafasında kabul edemiyor. Son 3 maçta 5 gol atan Sinan 3 ay oynatılmamasına, sakatlandığında kendisiyle ilgilenilmemesine içerlemiş durumda. İşte bu nedenle gol atıyor ama içi de kan ağlıyor. Sinan’a Riekerink de inanmamıştı, Tudor da inanmıyor. Mükemmel goller de atsa Sinan kaldığı sürece hep esas oğlan olamayacak.
 
Yeni öğrendim ki, Tudor, Florya’da Bruma, Sneijder, Eren, Sinan, de Jong, Josue, Yasin, Hakan, Sabri gibi isimlerin yüzüne bile bakmıyormuş. Şimdi Poldi gitti, Bruma kesin Almanya’ya gidiyor. 

Ve göreceksiniz bak, Sinan da ayrılacak, Eren de gidecek bu takımdan. Belki de gidecekleri yerde daha az paralar alacaklar. 
 
Sneijder senede 5 milyon, Selçuk 3.5 milyon Euro kazanmasa, onlar da ayrılacak. Ama aldıkları para çok fazla ve bu parayı başka kulüpte almaları mümkün gözükmüyor.
 
Daha kötüsü olacak
 
Galatasaray ligi 4. bitirdi ama asıl sorun puantajdan çok, takımdaki gruplaşma, dedikodu ve samimiyetsizlik. Bunu Özbek ve Tudor yapabilir mi? Asla yapamazlar. Ayrıca G.Saray ne kadar çok koşarsa koşsun, iyi mücadele de etsin ama takım kalitesinde ciddi düşüş var. Yeni sezonda iddialı olabilmek için en az 5-6 çok üst düzey oyuncu alman lazım. Elbette bumlar için paraya ihtiyacın olacak. İstediğin kadar temlikleri kaldır, borçları azalt ama gelirleri artıramadığın sürece işin zor.
 
Gelecek sezon da, bugünlerden daha iyi olabileceğine ihtimal vermiyorum. 2 yılda G.Saray’a çok da fayda sağlamamış olan Podolski’ye gösterilen sevgi seli, ne Bülent Korkmaz’a ne Ergün’e ne Okan’a ne de bir başka Türk oyuncuya yapılmadı. İşte bu yabancı hayranlığını bir türlü kabul edemiyorum."