Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala,  Gaziantepspor karşısında 2-1 kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Türk Telekom Arena'daki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında  konuşan Ümit Davala, mücadelenin zor geçeceğini bildiklerini belirtti. 

"Önemli olan 3 puandı ve aldığımız için mutluyuz"  diyen Davala,  karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: 

"Birçok pozisyona girdik. Golü erken bulmak da bizim için avantajdı  ama fırsatları değerlendiremedik. Oyunun geneline baktığımızda, 75. dakikaya  kadar rakibimize çok az pozisyon verdik. Skor 2-0 olduktan sonra, Gaziantepspor  cesaretlendi. Bu da bizim hatalarımızdan kaynaklandı. Basit pas hataları yaptık.  Skor 2-1 olunca, daha çok gelmeye kralbet başladılar. Üç puanı aldığımız için mutluyuz.  Bu futbol ilerleyen haftalarda daha da iyi olacak." 

Futbolcuların görüşleri 

Galatasaray'da savunmada başarılı bir oyun sergileyen Semih Kaya da  sezonun ilk maçı olduğu için rakibi çok iyi tanımadıklarına dikkati çekerek,  "Aldığımız 2-1'lik skorda bunun etkisi olduğunu düşünüyorum. İlerleyen haftalarda  daha farklı bir Galatasaray olacağından kimse şüphe etmesin" ifadelerini  kullandı. 

Chedjou ile iyi bir ikili olduklarını vurgulayan Semih, "Chedjou çok  tecrübeli bir futbolcu. Fransa liginde neler yaptığını herkes biliyor" dedi. 

Hamit Altıntop ise maçla ilgili, "Üç puanı aldık ve önemli olan da  buydu. Geçen yıl da sezona galibiyetle başlamıştık. Çok iyi oynamasak da gerekli  fırsatarı değerlendirdik. Ayrıca hava şartları da ciddi zordu" şeklinde görüş  belirtti.