Fotomaç'a konuşan Bozok'un menajeri futbolcunun Kasımpaşa'dan ayrıldığını açıkladı.

KASIMPAŞA OPSİYON KULLANMADI

"Kasımpaşa, Umut Bozok'un satın alma opsiyonunu kullanmadı. Umut'un Lorient ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Türkiye'den ilgilenen kulüpler ve Avrupa'dan kulüplerle görüşmeler var. Umut için Fransa, İspanya ve İtalya'dan ilgi var." dedi.

KASIMPAŞA'NIN HEDEFİ 5 MİLYON EURO'YA SATMAKTI

Süper Lig ekibi Kasımpaşa, Umut Bozok'un satın alma opsiyonunu kullanıp golcü futbolcuyu Galatasaray'a 5 milyon Euro'dan satmayı planlıyordu. Ancak hem opsiyon tarihi geçtiği için hem de Galatasaray'daki yönetim belirsizliği İstanbul ekibini bekletmek zorunda bıraktı.

18 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro istediler! 18 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro istediler!

UMUT BOZOK'TAN GALATASARAY SÖZLERİ

Kasımpaşa forması altında attığı 20 golle sezonu gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, kendi twitch hesabında açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray ile ilgili şu an bir şey yok, açık söylüyorum ciddi bir şey yok. Tatildeyim. Kasımpaşa'ya bir sene kiralık gelmiştim, şimdi Lorient'e dönüyorum"

"KEREM'E İHTİYACI VAR"

"Kerem, inanılmaz bir futbolcu. Çok genç, daha geliştirecek kendisini. Bence Avrupa'ya gitse iyi olur. Galatasaray'da kalsa da iyi olur onun için. Galatasaray'ın gelecek sezon hedefi Avrupa ve Kerem'e ihtiyacı var."

(Fotomaç)