4 gollü galibiyet sonrası konuşan Umut Bulut, "Ligin tabloda çok kötü durumumuz var. Bizim artık bundan sonraki maçlarda Fener, Galatasaray ve Beşiktaş hiç fark etmez, rakip kim olursa olsun puanlara ihtiyacımız vardı. Özellikle taraftarlarımızın desteğiyle güzel bir kulüp olduk ve kazandık. İyi mücaadele ettik. Bütün takım arkadaşlarımı performanslarından dolayı kutluyorum. Hak eden taraf bizdik. Şu an hala nefes alamadık. Sadece bize bir moral oldu. İnşallah devamı olur." dedi.

Eski takımı Galatasaray hakkında da konuşan deneyimli forvet, "Umut Bulut önümüzdeki hafta TT Arena'da Galatasaray ile oynayacakları maçla ilgili de konuşurken, "Tabi ki zor bir maç olacak. Biz yine elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz ve oradan puan ya da puanlarla ayrılmak için sahada olacağız. Tabi ki Galatasaray maçı böyle olmaz. Çünkü Galatasaray kendi sahasında çok etkili ve ofansif anlamda kuvvetli bir takım." diye konuştu. 

Teknik direktör Sergen Yalçın ise maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: 

"Fenerbahçe güçlü bir ekip. Biz, ne kadar güçlü bir ekiple oynayacağımızı biliyorduk. Hafta içi çok çalıştık, Fenerbahçe'yi iyi analiz ettik. Ona göre bir oyun planı belirledik. Oyuncularım istediğim oyun planına maçın tamamında sadık kaldılar. Fenerbahçe'yi ileri götüren tek oyuncu var, o da Lens. Biz de özel önlem alıp Lens'i durdurunca Fenerbahçe hücumda etkisiz kaldı. Bunun neticesinde de istediğimiz galibiyeti aldık. Bizim için çok önemliydi. Ligin devamına konsantre olmamız için çok iyi bir galibiyet oldu."