"Kendisi Galatasaray'da kalmak istiyor. Anlaşma sağlanamaması halinde Toulouse'da oynamaya devam edecek. Trabzonspor ve Fenerbahçe'den şimdilik bir teklif gelmedi" dedi

Geçtiğimiz sezon atıtğı gollerle Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynayan Umut Bulut'un menajeri Ali Egesel önemli açıklamalarda bulundu.

Milli oyuncunun Fransız ekibi Toulouse ile bir yıllık daha sözleşmesinin olduğunu hatırlatan Egesel, "Umut'un önceliği Galatasaray'da kalmak. Basında yazıldığı gibi oyuncuma şimdilik ne Fenerbahçe'den ne eski takımı Trabzonspor'dan bir teklif gelmedi. Umut Bulut'un önceliği Sarı-Kırmızılı Baymavi kulüpte devam etmek" ifadelerini kullandı.

Şimdilik beklemede olduklarını ifade eden Ali Egesel, Umut'un Galatasaray ile anlaşmaması halinde Toulouse'da oynamaya devam edeceğini belirterek "Kendisi Fransız takımının sözleşmeli futbolcusu" şeklinde konuştu.

Olmadı yeniden kiralanacak

Bu arada Galatasaray'da 38 maçta 15 gol atarak takımın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Umut Bulut konusunda resmi adım atmak için Sarı-Kırmızılı yönetimin 23 Haziran'da gerçekleştirilecek kongreyi beklediği öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla takımda tutulmasını istediği milli futbolcunun bonservisiyle alınmaya çalışılacağı aksi bir durumda ise yeniden kiralama yoluna gidileceği kaydedildi.

Terim'in Umut'u yeni sezondan itibaren başlayacak olan yabancı sınırlaması ve Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık takımda tutumak istediği gelen haberler arasında.

(Bugün)