"Serdar Ali Çelikler yazdı bu hafta. Ünal başkan geri gelecek, bu sefer 300 milyon dolar bağışlayacak. Ben de bunu bana diyene dedim ki; Bak dedim baba, Ünal Aysal 300 milyon dolar değil 300 dolar vermez. Ben bu adamı tanıyorum. Geçen sefer de '100 milyon dolar vereceğim' diye hepimizi kandırarak geldi, 100 kuruş vermedi.

Ben kongrede, daha ilk genel kurulda Ünal Aysal 3 kuruş vermeyince çıktım. Dedim ki ya 'Ey Ünal Aysal, seni bu kulübe başkan yapmamızın bir tane sebebi var. Senin bir tane özelliğin var hayatta, başka bir özelliğin yok Galatasaray açısından. Belki diğer taraflarda vardır bilemem ben Galatasaray olarak bakıyorum. İyi bir Galatasaraylı değilsin, 70 yaşına kadar kulübün kapısının içeri girmemişsin. Herhangi bir fonksiyon üstlenmemişsin, bir şey yapmamışsın. Senin Galatasaray'da bir tane değerin var. Galatasaray için bir anlam ifade ediyorsun: Para...

AYSAL'DAN ALBAYRAK'A; "SALAKLIK ETMİŞSİN"

Benim bu konuşmamdan sonra Ünal Aysal, Abdurrahim Albayrak'la beraber yürüyorlar kulüpte. Ünal Aysal diyor ki 'Ya bu Altaylı kafayımı yemiş. Ben gerizekalı mıyım da kulübe cebimden 100 milyon dolar vereceğim' diyor. Abdurrahim de diyor ki 'Ben gerizekalı mıyım, cebimden 7.5 milyon dolar verdim' diyor. 'Verdin mi ya?' diyor, 'Verdim tabi, nereden geliyor bu paralar diyor. Aaa, salaklık etmişsin diyor.

"AYSAL, 100 MİLYON DOLAR VERSE HALI SERERİM"

Şimdi bu adamın 300 milyon dolar para vererek Galatasaray'a geleceğine dair bazı kişiler konuşuluyor, anlatıyorlar falan filan. Bu kişilerden biri bana da geldi, dedi ki Fatih böyle böyle bir durum var. 300 milyon dolar verecek. Dedim ki vermez. Peki dedi verirse destekler misin? Dedim ki ya bak '300'ü bırak, 100 milyon doları Galatasaray'ın hesabına bankaya blok etsin, halı sererim' dedim."