Radyospor'a konuşan Ünal Aysal, 'Bunlar dedikodu, Atletico, Arda'yı bu sene bırakmaz. Ancak çok uçuk bir rakam bulursa düşünür' dedi.

UÇUK BİR RAKAM

İspanyol kulübü, Arda'nın sözleşme fesih bedelini 24 milyon euro Artemisbet olarak belirlemişti. Başkan Aysal, 'Uçuk rakamdan kasıt 24 ya da biraz üstü 25 milyon mu' şeklindeki soruya ise 'Evet' yanıtı verdi.

G.SARAY SENEYE O MEVKİİDE BAŞKA BİR OYUNCU ALMAZSA ARDA DÖNEBİLİR 

Ancak, Arda'nın Galatasaray'a geri dönüşü her zaman açık Başkan Aysal da buna işaret ediyor. 

Arda'nın gelecek sezon için Galatasaray'a dönmesinin söz konusu olup olmayacağıyla ilgili soru üzerine ise Aysal, 'Mümkün olabilir; tabii bu arada o pozisyona başka bir oyuncu gelip oturmazsa' ifadelerini kullandı.
 
ARDA: 'ATLETICO'DA KALMAK İSTİYORUM'

Atletico Madrid'le Latin Amerika turu çerçevesinde, şu anda Paraguay'da olan Arda ise, Galatasaray'ın evi olduğunu ve geri dönüşüyle ilgili konuşmaların bu nedenle doğal olduğunu belirtmiş; ancak bu sezon Atletico'da devam edeceğini söyleyerek, 'Atletico Madrid'te çok mutluyum ve huzurluyum. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyoruz. Gelecekte ne olacağı belli olmaz; ama ben sözleşmemin sonuna kadar Atletico'da kalmak istiyorum. Atletico dünyanın en büyük kulüplerinden bir tanesi' demişti.