Başkan adayı olması beklenen isimlerden birisi olan Ünal Aysal'ın camiada aradığı desteği bulamadığı öğrenildi.

AYSAL KARARINI GÖZDEN GEÇİRİYOR

Sarı-Kırmızılı kulüpte ismi başkan adaylığı için geçenlerden biri de Ünal Aysal... Galatasaray 'ın başında önemli başarılara imza atan 80 yaşındaki Aysal'ın bu kez camia içinde aradığı desteği bulamadığı öğrenildi. Genel kuruldan Riva ve Florya'yı satış yetkisini alamadığı için o dönemki görevinden ayrılan Aysal'ın, başkan olmadığı herhangi bir senaryoya destek vermeyi düşünmediği de gelen haberler arasında. Ancak Ünal Aysal'ın yakın çevresi, kendisine camia içinden yoğun bir destek ve talep gelmesi durumunda adaylık durumunu tekrar gözden geçireceğini belirtiyor.

METİN ÖZTÜRK: "BEN PROJE ADAMIYIM"

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak seçimde aday olacağını açıklayan Metin Öztürk, adaylar arasındaki birleşme konusuna sıcak bakmadığının nedenini açıkladı.

Öztürk konu ile ilgili şunları söyledi:

"Ben kendime koltuk aramıyorum. Böyle bir düşüncem olsa kazanacağını düşündüğüm bir listenin içerisinde yer alırdım. Ya da seçim sonrası Sportif A.Ş'de yönetici olurum. Ben proje adamıyım. Benim ve ekibimin hedefi ; Gaşatasaray markasını paraya çevirerek Galatasaray'ın borçlarını kısa süre içinde azaltmak. Oluşturacağımız güçlü bir liste ile zaten bir anlamda birleşme yapmış oluyorsunuz."

"Bunun adamı, şunun adamı diye liste oluşturmaktansa bu kişi bu işi iyi yapar diye düşünerek yönetime almak en mantıklı tercih olur. Zaten o anlamda bir birleşme yapmış oluyorsunuz. Eşref Hamamcıoğlu harika bir başkanlık yapabilir. Ama ben birlikte olamam. Benim tarzım ile diğer adayların çoğunun tarzı bir değil. Ekibi bozmadım. Her hafta Galatasaray için bir araya geliyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

(Fanatik)