Ünal Aysal'dan derbi öncesi ağır itham: Cüneyt Çakır, Galatasaray konusunda şaibeli bir hakemdir. Futbol Federasyonu sanki bizden intikam alıyor. Derbiye bu şaibeli hakemin atanmasında kasıt var. Amaç Galatasaray'a gözdağı vermek ve sindirmek Dünya Kupası'nda maç yönetmiş olabilir; burası Türkiye Şimdiden söylüyorum; göreceksiniz, maçı sertleştirecek.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, MHK'nin Fenerbahçe derbisinde görevlendirdiği Cüneyt Çakır'ı kendilerini sindirmek ve gözdağı vermek için atadığını iddia etti. TT Arena'da düzenlediği basın toplantısının ardından 'sahadan çekilme' konusundaki bir soruyu yanıtlarken sözü Çakır'a getiren Aysal, "Bu hafta derbiye atanan hakem konusunda da bizim endişelerimiz olmuştu. 

İYİ HAKEM OLABİLİR AMA... 
Ama çekilmiyoruz. Kasımpaşa maçında 4. dakikada kırmızı kartla bir adam dışarı atıldı, 4-0 yenildik kendi sahamızda. Aynı hakem tesadüfen bu maça tayin edildi. Bu, gözdağı vermek ve sindirmek için yapılmış bir hareket. Biz bu mesajı alıyoruz. Bu hakem Dünya Kupası'nda iyi maç yönetebilir, iyi hakem olabilir ama Galatasaray maçlarında şaibelidir. Göreceksiniz maçı. Şimdiden söylüyorum, maçı görün ondan sonra kararınızı verin, ben de haksız çıkayım. Maçı sertleştirecek" dedi. 

AÇIKLAMALARININ TAMAMI BURADA